Letní gastronomický program
Andaluská kuchyně je nejspíše tou nejrůznorodější kuchyní celého Španělska. Odráží kulturu mnoha národů, které v této oblasti pobývají. Právě odsud pochází světově známá polévka gaspacho. Odhalte tajemství přípravy místních jídel přímo v Andalusii! Studium můžete spojit s odpočinkem, tato oblast je přeci proslulá nejen svou kuchyní, ale také přímořskými letovisky.
Jak probíhá studium
Rozpis programu pro rok 2015
- 5 přednášek o kuchařských technikách
- přednáška o specifikách andaluské kuchyně (včetně degustace místních produktů)
- přednáška o pravidlech míchání nápojů a jiné práci v baru
- 5 návštěv místních restaurací
- jednodenní výlet do Granady
- dva volné dny pro seznámení s Marbellou a Andalusií
Ubytování a diplom
Účastníci programu jsou ubytováni v kampusu vysoké školy Les Roches, nacházejícího se na unikátním místě v přímořském letovisku. Po absolvování programu získávají studenti diplom o absolvování programu na Les Roches.
Vstupní požadavky
Oficiální zástupce vysokých škol v ČR
Vyřizujeme: výběr vysoké školy a studijního programu, komunikaci s univerzitou, potřebné dokumenty a jejich překlad, ubytování, zajistíme testování z angličtiny.
Za umístění na univerzitu nám nic nezaplatíte.